Howdy, Pardner?
Imię: Pat
Nazwisko: Gunn
Profesja: Przydział Ekwipunku
Kod dostępu: Sektor 2
Hm? Potrzebujesz czegoś? Smar się skończył na Twoim stanowisku? Masz za mało amunicji? Lepiej idź i szukaj sobie na Mojave, bo tutaj nad wydawaniem rzeczy czuwa jebany szkot. Dosłownie i w przenośni. Wiem co mówię. Chłopie, gdyby on odpowiadał za wszystko, to naoliwialibyśmy maszyny olejem po frytkach, kopali w ziemi zębami i cholera wie czym podcierali dupy. Kiedyś potrzebowałem gogli, to mi dał okulary przeciwsłoneczne. Poważnie. Hah! Ja wiem, że miły. Wiem, że zawsze uśmiechnięty, wyliże dupę tak, że aż błyszczy, ale nie daj się zwieść pozorom. Nie dość, że sknerus McKwacz to przy nim rozrzutnik, to jeszcze jest z niego pierdolony szpicel. Lepiej przy nim nie narzekać. Na cokolwiek. Nie wiesz kto to McKwacz? Taki komiksowy O'Drain. Nieważne. W każdym razie, niby luzak, niby były gangster, nawet jakiś tatuaż ma na ramieniu, niby znak tego gangu, niby Ci poda rękę, niby pomoże... właśnie w chuj tych "niby" co? Najgorsze jest to, że nie da się go ruszyć. Myślisz, że się da? Spróbuj. To przez tydzień będziesz wbijał gwoździe rękami. A, wiesz dlaczego nosi ciągle tą swoją bandanę? No mówią, że go kiedyś Dzicy dorwali, ale na moje to po prostu ma kutasa na głowie. Wcale bym się nie zdziwił. Chociaż pewnie dla oszczędności obciąłby sobie wtedy tego na dole.
Ostatnio edytowany przez Sokolnik (2013-04-27 17:15:24)